miercuri, 25 aprilie 2012

CULORILE ȘI ZILELE SĂPTĂMÂNII











Fiecare zi a săptămânii este asociată unei culori și fiecare culoare semnifică ceva:
                        


Duminica este ziua Soarelui și culoarea potrivită este portocaliu. Este ziua potrivită pentru creație și pentru voie bună.
                                                            
      
       
Luni este ziua „Lunii” culoarea verde este de bază. Este ziua când se plănuiesc proiecte, verdele fiind asociat cu proiectele mari, probabil de aceea americanii au dolarul verde.
      


                                                   



Marți este ziua lui Marte, culoarea asociată este roșu, roșu semnificând energia; ziua de marți este cea mai bună ca și randament, lucrările cele mai dificile ar fi bine să fie făcute în acestă zi.

 
   
                       

Miercuri este ziua lui Mercur, culoarea asociată este violet. Violetul înseamnă informare, comunicare, intelect. Este o zi propice pentru telefoane, comerț, scrierea corespondenței.

           
tubes pour creations                 


Joi e ziua lui Jupiter, asociată culorii albastre; albastru înseamna justiție, încredere, optimism, resurse, prosperitate, creștere, expansiune. Ziua de joi este o zi în care sunt cele mai favorizate acțiunile în sensul creșterii, către mai bine (chiar și către mai mult), și cele desfășurate cu încredere și optimism, în mod cinstit și echitabil. Este o zi bună pentru administrarea eficientă a resurselor de toate tipurile (materiale, intelectuale, sufletești, spirituale) spre a le pune în valoare și a le spori.

                          

http://img16.imageshack.us/img16/1579/copiedecopiedelys1.gif

Vineri este ziua lui Venus, culoarea asociată fiind galben. Este o zi în care pot fi cultivate cel mai bine relațiile armonioase cu ceilalți, talentele artistice, înclinațiile spre crearea unui mediu plăcut și echilibrat, care să satisfacă mai ales nevoile sufletești.


 
                        
                          

Sâmbăta -este ziua lui Saturn, culoarea asociată este indigoul, este un moment deosebit pentru strategie, tactică, diplomație, decizii și precizări clare, de coerență maximă.