miercuri, 28 noiembrie 2012

ELEGANȚA MASCULINĂ - MODĂ 2012 / 2013

 
Eleganța începe de timpuriu și....poate că acest drăgălaș bebeluș este și simbolul anului ce vine....Să știți că eleganța este dată de cel ce poartă haina, nu trebuie să fie top model dar trebuie să aibă distincție și acel ceva...

Fiindcă vorbesc aici de domni, modelul de sus, atât de elegant, îmi place deosebit de mult și mă gândesc că ginerului meu (Daniel Z.) i-ar sta superb într-un costum atât de chic. Și...fiindcă a venit vorba de ginerele meu, am să vă spun că sunt foarte mândră de el: a ajuns director - la o firmă, nu la stat - la o  vârstă tânără și fără nici un fel de sprinjin - este inteligent , muncitor și  foarte cuviincios .

Da....mă gândesc că i-ar sta minunat într-un astfel de costum.Domnilor, vă doresc un sfârșit de an alături de cei dragi și 2013 să vă aducă tot ce vă poate face fericiți !


2 comentarii :

 1. Vaaai cat de scump e, sa va traiasca!
  Imi plac hainele prezentate, dar mai atragatoare sunt modelele. :]

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ralu, băiețelul drăgălaș nu este nepoțelul meu dar și nepoțelul meu este frumos și elegant, din păcate nu am știut cum să-i pun fotografia aici, am încercat dar nu am reușit. Cât despre domnii de aici....eu sunt bunicuță și tot îmi plac câțiva. Ha, ha....dar la mine nu-i nici o primejdie !!!!! Mi-a fost dor de tine, am început să te caut. Că tot a venit vorba, ai văzut ce ușor poți pune la mine un comentariu ? La tine este foarte dificil, m-am și supărat într-o seară, m-am necăjit mult și de aceea nu mai scriu, dar te vizitez și eu să știi. Poate setezi comentariile alea pe ceva mai accesibil, multă lume ar scrie dar evită chestiile astea cu tipăriți de...n...ori la puterea n...O îmbrățișare drăgălașă prietenă și-ți mulțumesc că ești aici, de multe ori îmi înseninezi....seara (se poate spune așa ?) Da, sunt cam ghideșă azi...Pe curând, Ralu !

   Ștergere