duminică, 9 iunie 2013

PENTRU RALU - O PRINȚESĂ DRAGĂ SUFLETULUI MEU





Îți mulțumesc nespus de mult pentru nominalizarea și premiul oferit și te rog să mă ierți dar....eu nu prea mă pricep la...chestiile astea interactive între bloggeri. Nici nu prea colind blogurile, mai ales cele românești  și nu pentru că aș fi snoabă ori prea....bunicuță; pentru simplul motiv că am descoperit niște biblioteci și recuperez: ceea ce nu am putut citi la tinerețe ci doar auzisem despre anumiți autori și acum, găsindu-i....

Apoi, voi sunteți la vârsta la care eu scriam în jurnal, și este un lucru foarte bun pentru psihic - însă ceea ce aș avea eu de spus...le spun într-un anume fel în bloguri. Trăncăneli și nemulțumiri....ne servesc destul așa că refuz să vorbesc despre lucruri despre care toată lumea vorbește - doar vorbește - dar când este vorba de a le aplica....lumea de care vorbeam se vădește...„o prefăcută”.

Am vizitat blogurile pe care le-ai nominalizat tu și mi-au plăcut în mare parte și am să le trec și eu mai jos, pentru cei care doresc să vorbească despre cărți, să schimbe opinii cu niște oameni tineri, inteligenți și frumoși așa cum sunteți voi.

Sigur că m-a onorat și m-a fâstâcit puțin nominalizarea ta; cum spuneam, nu prea mă pricep la lucruri din astea. Da, îmi petrec mult timp la calculator și lucrând la bloguri pentru că....sunt mai aproape de voi (spiritual vorbind) decât cei de vârsta mea. Toți avem tot felul de griji, copiii îngrijorați de rate, nepoți cu poticneli la școală, dar dacă tot aș vorbi cu cineva, mi-aș dori să mai vorbim de o carte, de un actor sau ce mai descoperim pe net și.....cam vorbesc de una singură așa că...mai bine rămân aici.

Sunt convinsă că ai înțeles dincolo de cuvinte, așa cum se întâmplă de multe ori cu noi două.

Așadar, pentru dragii mei vizitatori, pentru cei tineri mai ales, vor găsi în link-urile de mai jos prieteni, tineri foarte inteligenți și talentați. Da, m-aș bucura ca și cei mai în vârstă să cerceteze aceste adrese ca să scape de grija viitorului: suntem pe mâini bune, copiii și nepoții noștri sunt inteligenți, inventivi și cu suflete sensibile așadar....




Ralu @ http://mybookbasket.blogspot.ro


Alexandra @ http://books-and-coffee-now.blogspot.ro/


Antonia @ http://furelise-oriceoriundeoricand.blogspot.ro/


Bianca @ http://bianca-s-blog.blogspot.ro/


Bianca @ http://buburuzabia.blogspot.ro/


Chucky @ http://chucky-world.blogspot.ro/


Larisa @ http://some-books-are-to-be-tasted.blogspot.ro/


Oana @ http://live-your-books.blogspot.ro/


Wanny @ http://strawberrychamber.blogspot.ro/