joi, 1 noiembrie 2018

ȘNIȚELE DE PUI



ȘNIȚELE DE PUI


INGREDIENTE 

50 gr  unt
piept de  pui filé
2 oua
20 gr faina
40 gr pesmet
 sare


MOD  DE  PREPARARE 

Eliminam grasimea de la fileurile de piept de pui.

Intr-o tigaie ,punem untul la topit la foc mic.Intre timp batem cele 2 oua cu un praf de sare.

Punem faina intr-o farfurie adanca si presaram un pic de sare deasupra.In alta farfurie punem pesmetul - eu sa sarez carnea de pui inainte .Ramane la aprecierea d-voastra daca sa sarati carnea sau nu.

Dam fileurile de piept de pui prin faina,scuturam bine de surplus,apoi il dam prin oul batut,scurgem bine,si in final prin pesmet.Procedam la fel ca celelalte ingrediente,scurgem bine de surplusul de pesmet si asezam carnea in tigaia cu untul topit.

Ridicam un pic focul ,si cand s-a prajit pe o parte intoarcem.Scadem din nou focul si asteptam sa se rumeneasca si cealalta parte.

Scoatem carnea pe o farfurie cu servetel absorbant si continuam cu restul pieptului de pui.

Daca este necesar mai adaugati unt.Se servesc atat reci cat si fierbinti.

POFTA   BUNA !


Imagini pentru șnițele de pui
...будет здесь...
R-Oksan@