INGREDIENTE
50 gr unt
piept de pui filé
2 oua
20 gr faina
40 gr pesmet
sare
MOD DE PREPARARE
Eliminam grasimea de la fileurile de piept de pui.
Intr-o tigaie ,punem untul la topit la foc mic.Intre timp batem cele 2 oua cu un praf de sare.
Punem faina intr-o farfurie adanca si presaram un pic de sare deasupra.In alta farfurie punem pesmetul - eu sa sarez carnea de pui inainte .Ramane la aprecierea d-voastra daca sa sarati carnea sau nu.
Dam fileurile de piept de pui prin faina,scuturam bine de surplus,apoi il dam prin oul batut,scurgem bine,si in final prin pesmet.Procedam la fel ca celelalte ingrediente,scurgem bine de surplusul de pesmet si asezam carnea in tigaia cu untul topit.
Ridicam un pic focul ,si cand s-a prajit pe o parte intoarcem.Scadem din nou focul si asteptam sa se rumeneasca si cealalta parte.
Scoatem carnea pe o farfurie cu servetel absorbant si continuam cu restul pieptului de pui.
Daca este necesar mai adaugati unt.Se servesc atat reci cat si fierbinti.
POFTA BUNA !
...будет здесь...