duminică, 14 februarie 2021

5 BĂUTURI CARE REDUC EFECTIV POFTA DE MÂNCARE

 




 BĂUTURI CARE REDUC EFECTIV

POFTA DE MÂNCARE




 1. DECOCT DE FRUCTE USCATE - adăugați o mână de caise uscate, mere și prune uscate la un litru de apă clocotită, păstrați fructele uscate în apă clocotită timp de 15 minute, apoi scoateți-le de pe foc și răciți-le. Produsul obținut (ca un bulion) trebuie luat în cantitate de 200 ml de mai multe ori pe zi, ceea ce va reduce efectiv apetitul. 

 2. APĂ CU LĂMÂIE ȘI MIERE - un pahar simplu cu apă cu câteva picături de lămâie și o linguriță de miere s-a dovedit a reduce apetitul. În plus, această băutură tonifică perfect și curăță tractul gastro-intestinal. 

 3. CVAS RUSESC - cvasul real, de casă, deși are un conținut considerabil de calorii, potolește nu numai setea, ci și dorința de a mânca ceva în plus. 

 4. DECOCT DE MĂCEȘE - turnăm  în 500 ml de apă fiartă o lingură de fructe de pădure uscate, lăsăm 30 de minute, adăugăm o linguriță de miere. Această băutură reduce în mod eficient apetitul și, de asemenea, crește rezistența generală a organismului la infecții. Rețineți că ceaiul de măceșe este incredibil de benefic. 

 5. BĂUTURI DIN LAPTE FERMENTAT - utilizarea băuturilor din lapte fermentat precum kefir, lapte bătut sau iaurt nu numai că va reduce pofta de mâncare, dar va curăța și corpul, dacă înlocuiți una dintre mese cu ele. Acordați atenție conținutului scăzut de grăsimi din băuturile din lapte fermentat pe care le-ați ales.