joi, 14 februarie 2013

BREE LEMAN - artist american ilustrator de reviste de modă





Bree Leman s-a născut în New Jersey ,  a studiat la Colegiul de Artă și Design Moore - Philadelphia, Pennsylvania unde și-a luat diploma de bacalaureat în arte frumoase și design grafic. 
După absolvire s-a mutat pe plajele însorite ale Floridei unde s-a experimentat în desenul cu Adobe Illustratos. Astfel s-a specializat în ilustrații de modă și a câștigat o poziție de artist ilustrator (neprofesionist) la Metro Creative Graphics din New York. În paralel a lucrat și la câteva reviste de modă și a ilustrat și o carte pentru copii ”Frientenii sunt ca pantofii” de Kendall Hawthorne.
Se consideră parizian în adâncul inimii și de aceea desenele sale sunt de inspirație mai ales europeană, călătorind foarte mult în Europa unde a studiat cultura urbană, moda contemporană și arhitectura.





 
























http://static.tumblr.com/2oioewl/qtwly2g5h/heather_logo_her_style.png


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgKXk_9xMVd7qjb5HNuB8tAamgXGwaH0Le0zMBwaIv8DPFBNtfNEvNm_hOyhYPismN-kQYck7e51ORj3o_hk1qxln3kWeULCTittdQxHs9PWpM_JHmvp0xDFOWkOV7nKwQNMEXJutHez7Au/s1600/Bree_Leman_8.jpg