joi, 6 decembrie 2012

PENTRU O DOAMNĂ UNICĂ ȘI EXTREM DE DEOSEBITĂ: NICO !







LA MULȚI ANI, IUBITA NOATRĂ NICOLETA !



TUBES ANNIVERSAIRE / FETE






Există în viața fiecăruia dintre noi, momente binecuvântate când întâlnim oameni de lumină : așa este Nicoleta noastră - spun a noastră vorbind în numele întregii familii - o ființă de lumină, cu zâmbet blând , veșnic îngrijorată pentru ceilalți, aducând clipă de clipă bucurii celor din jur, înseninându-ne viața cu nenumărate surprize. La vârsta pe care o am pot să spun că am cunoscut în viața mea foarte puține ființe ca Nicoleta și aceste ființe se pot număra pe degetele unei singure mâini....cum spuneam , foarte puține persoane sunt asemenea ei.


Sigur, întâlnim cu toții oameni buni, dar Nicoleta este dincolo de bunătatea circumstanțială, bunătatea ei este dată de o înțelegere a oamenilor plină de înțelepciune, iartă multe greșeli chiar și asta  nu din simpla bunătate pe care o mai întâlnim adeseori, ci din înțelepciunea de care vorbeam, totdeauna gândindu-se care a fost actul de nevoie, sau durere, sau tristețe care a declașat un anumit tip de comportament.


Viața simplă de zi cu zi alături de Nicoleta noastră atât de specială și unică este o sărbătoare continuă. Nu există zi să nu ne facă câte o mică bucurie cu rezonanțe profunde în sufletul fiecăruia dintre noi. Am avut o zi grea, ne pregătește mâncarea preferată (și nici măcar nu știm cum de le află pe toate), suntem descurajați, o îmbrățișare de-a ei ne spune că lucrurile se vor îndrepta și ne asigură că nu suntem singuri, facem boacăne, ne privește cu ochii ei de căprioară și ne spune că ar trebui să avem mai multă încredere în ea.


Nu este o persoană bogată dar lângă ea nu ducem lipsă de nimic din cele esențiale vieții: iubire, încurajări, iertare.


Îți mulțumim, iubită Nicoleta, pentru cum ne veghezi când facem bastonașe și descompuneri și ne explici de ce matematica poate fi ușoară;

Îți mulțumim pentru cum înveți alături de noi poezia primei noastre serbări de la grădiniță și cum ne admiri încântată primele desene (chiar dacă colorăm și dincolo de contur);

Îți mulțumim frumoasă Nicoleta pentru cinele delicioase și pline de râs și veselie după o zi lungă și atât de stresantă de la servici;

Îți mulțumim, ființă de lumină, pentru iubirea cu care ne umpli viața și ne dai un rost.

Pentru zilele lui tătăiță (de 90 de ani) de care-ți aduci aminte, pentru grija de a nu-ți împovăra părinții cu solicitări excesive, pentru grija cu care alegi cadoul pentru mama soacră amintindu-ți culorile ei preferate, pentru îngrijorările când mămăița este bolnavă.


Îți mulțumim înțeleaptă doamnă pentru că exiști în viețile noastre și știu sigur că Bunul Dumnezeu ni te-a dat pentru că i-a fost milă de noi și de cât de nepricepuți și neajutorați suntem...și te-a trimis pe tine !


Te iubim nespus de mult și apreciem toate gesturile, eforturile și grija ta pentru noi, chiar și atunci când crezi că nu băgăm  de seamă, în sufletul nostru este numele tău pentru totdeauna.


LA MULȚI ANI, NICOLATA, ÎNGERUL NOSTRU PĂZITOR !


















































123Friendster.Com







123Friendster.Com





123Friendster.Com








123Friendster.Com




123Friendster.Com




Vă doresc tuturor, să întâlniți în viața voatră, o minunată făptură ca Nicoleta noatră !

123Friendster.Com