sâmbătă, 18 iunie 2011

Zambete ....


Myspace Layouts


FBI, CIA, LAPD (politia din Los Angeles) se laudau fiecare ca ei sint cei mai buni politisti. Asa ca presedintele le-a dat un test. A luat un iepure si l-a bagat intr-o padure. Ei trebuiau sa-l gaseasca.
Intra CIA. 2 luni, informatori, urmariri, inregistrari... nimic!
Concluzia: iepurele nu exista.
Intra FBI. 3 saptamini, politisti sub acoperire, iar urmariri, nimic!
La sfirsit intra in padure, omoara toate animalele si dau foc. Oricum, asta merita iepurele ala.
În sfirsit, intra cei de la LAPD. Dupa 2 ore, ies cu un urs batut mar, care urla: "OK, OK, sint un iepure!"



http://www.master-live.ru/gifimg/images/zhivotnye/animal141.gif

G:De ce politistii merg intr-o misiune cate doi ?
V:Pentru ca unul stie drumul inainte si celalant stie drumul inapoi.







Un clujean vine in Bucuresti sa se plimbe. Se duce el la un hotel si cere o camera. Receptionerul ii spune ca daca vrea camera este una de doua persoane pe care trebuie sa o imparta cu un negru. Clujeanul nu are ce face si imparte camera cu acel negru. Anunta receptionerul sa il scoale dimineata la 6 ca are tren si intra in camera. Cind il vede pe negru ii zice:
- Ba, urit esti, ba!
Negrul nu are nici o reactie. Vazind ca nu zice nimic, clujeanul incepe sa-l injure. Negrul, intelegind ce zicea românul, il vopseste pe clujean cu negru in timp ce acesta dormea. Dimineata, il scoala cei de la hotel pe clujean. Intrind in baie, se uita in oglinda si cind se vede negru isi zice:
- Uite, prostii in loc sa ma scoale pe mine l-au sculat pe negru.



http://boomerye.startlogic.com/blog/wp-content/uploads/2009/03/byb-betty-boop-winking-gif.gif



Ion si Maria vin seara de la cosit. Si cum mergeau ei pe marginea drumului, numai ce trece pe langa ei un motociclist. Maria priveste dupa el peste umar si urla: - Ioaneeee ! - No, tu, fa, de ce tipi? - Mi-e frica, Ioane! Tu ai vazut motociclistul ce-a trecut pe langa noi? - D-apai, l-am vazut. - Ma, Ioane, ma, n-avea cap! - Tulai, doar n-oi fi nebuna! Cum sa n-aiba cap? Mai merg ei ce mai merg, si iar trece pe langa ei un motociclist. Maria se-ntoarce dupa el si urla: - Ioaneeee! Nici asta n-are cap! - Tulai, fa, n-oi fi nebuna, cum sa n-aiba cap? Iar mai merg un pic si iar trece pe langa ei un motociclist. Maria urla iar: - Ioaneee! Ma, mi-e frica, ma! Nici asta n-are cap! Ion statu putin, se gandi ce se gandi si zise: - Fa, Marie, ia muta tu coasa pe umarul celalalt!


http://www.master-live.ru/gifimg/images/zhivotnye/animal155.gif



Un grup de savanti romani incep un turneu de constientizare a populatiei privind pericolul rasismului si al xenofobiei. Ajunsi la caminul cultural de la Apahida, se apuca sa vorbeasca de "apartheid" si rasism. Vad ei ca vorbeau degeaba si toata lumea dormea. Atunci intreaba:
- Va rog, stie cineva ce inseamna astea - apartheid, rasism?
Raspunde Badea Ion:
- No, io-te cum vad io situatia: mer io pe o podisca din aceea pe care nu poate sa treaca decat un om. No, mer, mer, si din partea cealalta vine un negru. Vine, vine si ne intalnim. No, amu, nu putem trese unul pe langa altul. No, atunci io il iau si-l arunc in apa si-i zic "Du-te - ncolo de bozgor!"





La postul comunal de jandarmi se prezinta un individ cu aripa masinii infundata.
- Domnule plutonier, aveti vaci negre in satul acesta?
- Din cite stiu eu, nu.
- Dar capre negre?
- Nu, nu cred.
- Cai negri?
- Nu. De ce intrebati?
- Înseamna ca am lovit un popa.








2 pitici viziteaza Africa. Era cam pustiu, dar in a treia zi intilnesc un grup de oameni ciudati, care ii primesc cu caldura. La un moment dat, piticul mai curios intreaba:
- De ce e asa pustiu? Sint canibali pe aici?
- Nu, nu sint saptamina trecuta l-am mincat pe ultimul.






Un canibal se muta la oras, iar dupa ceva timp vine maica-sa in vizita. În timp ce mincau, maica-sa îi zice:
- Știi, nu prea imi plac vecinii tai...
- Atunci maninca doar legumele.