joi, 5 decembrie 2019

PIEPT DE PUI ÎNTR-O CRUSTĂ DE CARTOFI - mod de preparare -pas cu pas + imagini



kurinye-naggetsy-v-kartofele-8 (520x693, 502Kb)


INGREDIENTE -  4 porții:

600 g pui
2 lingurițe făină
4-5 cartofi medii (nu ne concentrăm asupra cantității din fotografie, a existat o ajustare în proces)
2 albusuri
1/2 lingură ceapa uscata
1/2 lingură usturoi uscat
sare și piper după gust


Состав


Tăiați puiul în bucăți de dimensiuni medii.



Нарезаем филе


Puneți într-un bol, adăugați sare și făină, amestecați astfel încât fiecare bucată să fie acoperită .


Панируем в муке


Dați cartofii pe razătoare - mare. Puneți cartofii razuiți într-un prosop de bucătărie - de hârtie - stoarceți lichidul la maximum, apoi puneți cartofii într-un castron.

Трем картофель


Adăugați făina, sare, piper, ceapă, usturoi și albusurile . Se amestecă.



+ яйца и крахмал


Se dau bucățile de pui prin această compoziție - ca la șnițele, apoi,
se încălzește tigaia cu ulei pt prăjire la 180 de grade.



Обваливаем курицу в картофеле


Se scufunda în ulei și se prăjește până se rumenesc, aproximativ 5-6 minute pe lot. Trecem prin prosoape de hârtie pentru a absorbi excesul de grăsime.


Куриные наггетсы в картофельной корочке