Simplu de realizat, ieftin și gustos.
În caz că mai aveți covrigi de la sărbătorile de iarnă.....
Avem nevoie de:
Covrigi - 12 buc
Brânză - 50g
Gammon (şuncă, cârnaţi), 100 g,
Hribi marinați - 2 linguri
Ardei dulce - 1 buc
Ierburi după gust 1 buchet
Lapte cât este necesar
Salată verde şi roşii pentru garnitură.
Se pune lapte peste covrigi și se lasă 15 - 20 minute
la înmuiat.
Șunca, piperul, ierburile si ciupercile tocate fin, se
pun într-un castron de salată pentru a se amesteca.
Se adaugă brânza dată pe răzătoare și se
amestecă totul.
Pe o foaie de copt acoperiteÎntr-o tavă de copt în care
se așează hârtie cerată de copt sau hârtie de silicon
alimentar , foaie de aluminiu se pun covrigii după ce
în prealabil s-au scurs puțin de lapte și se umplu cu
amestecul rezultat.
Apoi se bagă în cuptărul încălzit la o temp. de 180 de
grade și se lasă la copt timp de 10 - 15 minute.
Când s-au copt, îi scoatem din cuptor și îi așezăm pe
câte o foaie de salată și tăiem roșiile în jumătăți
pentru garnitură.
Delicios !!!!!
Poftă bună !
În caz că mai aveți covrigi de la sărbătorile de iarnă.....
Avem nevoie de:
Covrigi - 12 buc
Brânză - 50g
Gammon (şuncă, cârnaţi), 100 g,
Hribi marinați - 2 linguri
Ardei dulce - 1 buc
Ierburi după gust 1 buchet
Lapte cât este necesar
Salată verde şi roşii pentru garnitură.
Se pune lapte peste covrigi și se lasă 15 - 20 minute
la înmuiat.
Șunca, piperul, ierburile si ciupercile tocate fin, se
pun într-un castron de salată pentru a se amesteca.
Se adaugă brânza dată pe răzătoare și se
amestecă totul.
Pe o foaie de copt acoperiteÎntr-o tavă de copt în care
se așează hârtie cerată de copt sau hârtie de silicon
alimentar , foaie de aluminiu se pun covrigii după ce
în prealabil s-au scurs puțin de lapte și se umplu cu
amestecul rezultat.
Apoi se bagă în cuptărul încălzit la o temp. de 180 de
grade și se lasă la copt timp de 10 - 15 minute.
Când s-au copt, îi scoatem din cuptor și îi așezăm pe
câte o foaie de salată și tăiem roșiile în jumătăți
pentru garnitură.
Delicios !!!!!
Poftă bună !