Simplu de realizat, ieftin și gustos.
În caz că mai aveți covrigi de la sărbătorile de iarnă.....
![Необычная закуска](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_tO5oLlUgXZiRAM67-4CvvrheoTIY0TijkG9xEKe5RKfjZfEs8iqfgMwsf2SMpQGcnadN_lDwu0HEDVCD--fUqVVZ4nFP7GrTVY0G8=s0-d)
Avem nevoie de:
Covrigi - 12 buc
Brânză - 50g
Gammon (şuncă, cârnaţi), 100 g,
Hribi marinați - 2 linguri
Ardei dulce - 1 buc
Ierburi după gust 1 buchet
Lapte cât este necesar
Salată verde şi roşii pentru garnitură.
![Необычная закуска](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_sn5azKRBf1EZf9w6JRiKrqMW7cH8_wtkl77Hy1gGJ6n7_GeODFYA0uO2AcLYsvMeIa_7J0UOFbpgjGIc6yCdANT88fV4g5yIa9_AE=s0-d)
Se pune lapte peste covrigi și se lasă 15 - 20 minute
la înmuiat.
![Необычная закуска](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_unHVG9qw2L8muPKtnnQlSkSYJwnwas1M-eDFy-y9R12AV77dvmjcOUCt6_TIYPe5R1u--nCDu_cH6rTjEw88BOOAg7N9uD0EcCanQ=s0-d)
Șunca, piperul, ierburile si ciupercile tocate fin, se
pun într-un castron de salată pentru a se amesteca.
Se adaugă brânza dată pe răzătoare și se
amestecă totul.
![Необычная закуска](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_s-NZb4dj9hVtPtN9DVpbjGE0UoT7rCN3S1Y8N9FhBFWRWxgOIi-d1cl6UbjNtQCkRLD3qKW-3d30FjUQMMZ9wDHj_2s8oW37uO6Q=s0-d)
Pe o foaie de copt acoperiteÎntr-o tavă de copt în care
se așează hârtie cerată de copt sau hârtie de silicon
alimentar , foaie de aluminiu se pun covrigii după ce
în prealabil s-au scurs puțin de lapte și se umplu cu
amestecul rezultat.
Apoi se bagă în cuptărul încălzit la o temp. de 180 de
grade și se lasă la copt timp de 10 - 15 minute.
![Необычная закуска](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_vqlGhFMbt7UBS_KyDtIRaq6fuwF3DfQaX7GuwxcUsTw4yjyB8k6cdwsLF9meXjd2NzO1S9YEtiAQAn4aK6_WS2etbHEGATuu2_Mko=s0-d)
Când s-au copt, îi scoatem din cuptor și îi așezăm pe
câte o foaie de salată și tăiem roșiile în jumătăți
pentru garnitură.
![Необычная закуска](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_sKbgH2ZfpyN24MQDWLF1Ug3Rb2NhwF-wBQAzvnBSBGQkdIWfftsPLrNnSVTbhXdvEW4bbOfPAkekGKrajHqR06IIs8YOVyl899oMU=s0-d)
Delicios !!!!!
![](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_tyv5B2IXdcxn8gpev4pNo-n3QBcIAhDX0Wb3QaayEfv73hB7gci4mprF9GTFQDal0qW345r5rJU1b_agtOaKTCU23mRYlUYDjBow28=s0-d)
Poftă bună !
În caz că mai aveți covrigi de la sărbătorile de iarnă.....
Avem nevoie de:
Covrigi - 12 buc
Brânză - 50g
Gammon (şuncă, cârnaţi), 100 g,
Hribi marinați - 2 linguri
Ardei dulce - 1 buc
Ierburi după gust 1 buchet
Lapte cât este necesar
Salată verde şi roşii pentru garnitură.
Se pune lapte peste covrigi și se lasă 15 - 20 minute
la înmuiat.
Șunca, piperul, ierburile si ciupercile tocate fin, se
pun într-un castron de salată pentru a se amesteca.
Se adaugă brânza dată pe răzătoare și se
amestecă totul.
Pe o foaie de copt acoperiteÎntr-o tavă de copt în care
se așează hârtie cerată de copt sau hârtie de silicon
alimentar , foaie de aluminiu se pun covrigii după ce
în prealabil s-au scurs puțin de lapte și se umplu cu
amestecul rezultat.
Apoi se bagă în cuptărul încălzit la o temp. de 180 de
grade și se lasă la copt timp de 10 - 15 minute.
Când s-au copt, îi scoatem din cuptor și îi așezăm pe
câte o foaie de salată și tăiem roșiile în jumătăți
pentru garnitură.
Delicios !!!!!
Poftă bună !