vineri, 30 decembrie 2011

RUJUL ȘI PSIHOLOGIA



Într-o revistă pentru doamne a apărut un articol în care un grup de psihologi afirmă, în urma unui studiu,  forma pe care o are rujul nostru în urma folosirii lui, spune foarte multe despre personalitatea noastră.

Iată ce au spus:

  Dacă rujul dumneavoastră arată așa :





bat 1

1. AVENTURIERA

O femeie îndrăzneață, senzuală, plină de imaginație. Personalitatea sa este cea a unui creator extrem de temperamental. Este o femeie care detestă rutina vieții de zi cu zi și de aceea își făurește propriile planuri .i ține prea puțin cont de convențiile sociale și exact asta arată rujul ei folosit pe 2 laturi în mod egal.








2. PRIETENA DE NĂDEJDE


bat 2



Înzestrată cu o diplomație înnăscută, este o persoană care nu se îngrijorează peste măsură pentru orice.
Prietenii o caută pentru sfaturi dar și pentru că știe să asculte și să participe sufletește la frământările celor din jur oferind întotdeauna o perspectivă avizată căci este un om instruit. Atât viața cât și rujul ei sunt drepte și nu pentru că este o persoană anostă ci pentru că are principii pe care le urmează și poate de aceea, indiferent de frumusețea ei, femeile nu se simt amenințate în prezența ei.










3. HIPER-FEMININA

bat 3
Dulce și feminină, are nevoie de armonie în viața ei. Alături de ea, oricine se simte bine căci este o fire ușor de înțeles. Este o iubită minunată, o bucătăreasă excelentă și un tovarăș foarte iubitor. Viața ei decurge așa cum și-a planificat-o, nimic sectaculos sau aventuros căci nu lasă nimic la voia întâmplării.








4. FEMEIA DE FACERI





bat 4




Încrezătoare, cultă, calmă, această femeie are o dragoste de detaliu. În spatele fiecărui lucru întreprins de ea se află multă creativitate și energie. Dotată cu o memorie extraordinară, nu este ranchiunoasă și este tot timpul înconjurată de prieteni. Stick-ul rujului ei este cu un vârf în cer așa cum este și concepția ei despre viitor. Are un temperament îndărătnic și...locul ei, nu este, cu siguranță la cratiță sau în spatele sobei.





5. EMOTIVA


bat 5
Este o femeie sensibilă, meditativă și rezervată. Proverbul ”Dacă vrei să fii fericit, ascunde-te de lume”, o descrie perfect. Caută să-și înțeleagă prietenii dar se lasă prea ușor dezamăgită de nereușite și se închide din nou în ea.
Este una din iubitoarele de poezie și muzică lirică, îi plac cuvintele tandre și gesturile sensibile. Presiunea de pe stick-ul rujului ei indică acea interiorizare.