luni, 21 octombrie 2019

''BOMBITE'' DIN PIEPT DE PUI CU CIUPERCI - cu imagini






INGREDIENTE


500 g pui  - piept
300 g de ciuperci (avem champignons),
70 g brânză
3 linguri. linguri de smântână
1 ceapa,
sare, piper după gust.


PREPARARE

Картинки по запросу Курица

Tăiați ciupercile în cuburi și prăjiți în ulei vegetal cu ceapa tocată, sare și piper la final.



Se adaugă brânza rasă și smântâna în ciuperci, se amestecă.

Bate puiul, sarea, piperul. În centru, puneți umplutura de ciuperci, se rostogolesc, dând forma unei „bombe”, dacă este necesar, pr
indeți cu scobitori. Înfășurați în folie (pre-ungeți folia cu ulei vegetal).





Dați la cuptor la 200 ° C timp de 30 de minute, apoi scoateți folia și lăsați „bombele” să se rumenească încă 5-10 minute






POFTĂ  BUNĂ

Картинки по запросу куриные бомбочки

ffe6cfa2fbb954212d7274e49c483623 (120x120, 26Kb)