INGREDIENTE
500 g pui - piept
300 g de ciuperci (avem champignons),
70 g brânză
3 linguri. linguri de smântână
1 ceapa,
sare, piper după gust.
300 g de ciuperci (avem champignons),
70 g brânză
3 linguri. linguri de smântână
1 ceapa,
sare, piper după gust.
PREPARARE
Tăiați ciupercile în cuburi și prăjiți în ulei vegetal cu ceapa tocată, sare și piper la final.
Se adaugă brânza rasă și smântâna în ciuperci, se amestecă.
Bate puiul, sarea, piperul. În centru, puneți umplutura de ciuperci, se rostogolesc, dând forma unei „bombe”, dacă este necesar, prindeți cu scobitori. Înfășurați în folie (pre-ungeți folia cu ulei vegetal).
Dați la cuptor la 200 ° C timp de 30 de minute, apoi scoateți folia și lăsați „bombele” să se rumenească încă 5-10 minute
POFTĂ BUNĂ