joi, 2 ianuarie 2020

ZODIAC 2020 - PREVIZIUNI GENERALE PENTRU FIECARE ZODIE - ( Scorpion , Sagetător , Capricorn, Varsător) - I



Zodiac signs symbols


Toate zodiile să fie atente pentru că acest an, considerat a fi norocos pentru un sfert din zodii, va fi cu ghinion pentru altele și vor fi afectate negativ. Să vedem, în funcție de zodie, ce ne aduce horoscopul în dragoste, bani, sănătate și noroc:






SCORPION  (23 Octombrie – 21 Noiembrie) 

Pentru nativii zodiei Scorpionului, anul 2020 va aduce foarte mari succese pe plan financiar. Acest Iucru va schimba total viziunea lor asupra vieţii şi îi va face să se simtă mai bine, cel puţin dintr-un punct de vedere. Întreg anul ce va veni se va afla sub semnul curajului, al riscului şi al bogăţiei. Persoanele Scorpion angrenate în procese vor avea, în 2020, câştig de cauză. Şi nu numai atât. Ele se vor putea alege de pe urma câştigării proceselor aflate pe rol si cu o sumă frumuşică de bani. 2020 va fi un an foarte bun si pentru Scorpionii implicaţi în procese privind moştenirile, bunurile mobile şi imobile, precum şi pentru cei care îşi revendică anumite drepturi.


Deşi la inceputul anului viitor vor apărea unele dificultăţi financiare în familie, ele vor fi depăşite destul de rapid de cei născuţi sub semnul zodiacal al Scorpionului. Tot ei sunt cei care vor avea şansa de a se afirma pe plan profesional, ceea ce le va aduce, fie o promovare, fie o considerabilă mărire de salariu. Cu încrederea si banii căpătaţi în urma muncii prestate şi neapărat cu sprijinul celor din jur, Scorpionii se pot gândi chiar să înceapă o afacere pe cont propriu. Aveţi mare grijă cu cine vă asociaţi si cât anume din ceea ce ştiţi le spuneţi celor din jur. Nu toţi oamenii sunt aşa cum par la început. Eforturile vă vor fi răsplătite la sfârşitul verii 2020, aşa cum meritaţi. Pe plan sentimental, sunteţi pus(ă) în faţa unei mari dileme: persoana impreună cu care v-aţi dori să fiţi este sau nu disponibilă pentru a se implica într-o relaţie serioasă si de lungă durată cu Dvs?

Dacă aveti deja o relaţie de cuplu şi partenerul(a) vă cam neglijează de la un timp încoace, a sosit vremea sa îi alungaţi orice urmă de îndoială şi să-i demonstraţi în mod sincer şi deschis cât de mult îl(o) iubiţi. Pe de altă parte, începutul noului an vă îndeamnă la dragoste şi trebuie să daţi curs propunerilor tentante care vor veni din partea jumătăţii Dvs. sau a prietenului(ei), în ciuda ezitărilor, inerente uneori. Deşi munca este pe primul loc în viaţa Scorpionilor pe întreg parcursul anului viitor, va trebui să vă oferiţi din când în când si câte o perioadă de odihnă pentru a vă reîncărca bateriile. Anumite persoane vor fi tentate să dezvolte o relaţie sentimentală la locul de muncă, ceea ce va duce la declanşarea unui conflict de interese. Referitor la sănătate, vă putem spune că nu vor apărea probleme majore, cu excepţia unor stări de depresie uşoară, obişnuite după încheierea Sărbătorilor de iarnă sau a concediului de odihnă. La serviciu este bine să staţi în banca Dvs., iar dacă ceva vă nemulţumeşte, ar fi de dorit să o spuneţi pe un ton calm pentru a nu trezi antipatie în rândul colegilor de birou. Dacă vă desfăşuraţi activitatea în domeniul siguranţei publice, va trebui să daţi dovadă de mult sânge rece pentru ca întâmplările din jur să nu vă afecteze viaţa. Pe cât posibil, incercaţi să vă păstraţi calmul şi nu vă lăsaţi dus de val.

In concluzie, în 2020, încercaţi să fiţi mai maleabil(ă), mai conciliant(ă) şi nu cădeţi sub nici un motiv pradă exceselor. Nu riscaţi decât dacă merită! Gândiţi de două ori şi tăiaţi o singură dată!

Veţi depăşi orice obstacol ivit în 2020 datorită voinţei de fier pe care o aveţi sau rezistenţei cu care v-a înzestrat natura. Mulţi vor fi poate uimiţi să vă vadă renăscând din propria cenuşă. O altă recomandare de reţinut pentru anul viitor este să nu mai încercaţi din răsputeri să vă autodistrugeţi. Folosiţi-vă energia pe care o aveţi în scopuri pozitive. Nu vă bazaţi mereu doar pe imaginaţie. Nu uitaţi ea vă poate juca uneori feste. Lucid şi bineintenţionat, un Scorpion va da întotdeauna dovadă de sânge rece tocmai atunci când situaţia o cere mai mult. Dacă vă asumaţi orice riscuri pentru a depăşi o situaţie nu trebuie întotdeauna să forţaţi mâna destinului.

Nici o meserie nu este prea grea pentru un Scorpion veritabil. Orice activitate aţi presta, anul ce bate la uşă vă va aduce multe realizări pe plan profesional. Aveţi însă grijă ce faceţi cu pericolele în care vă place la nebunie să intraţi. In cazul în care emulaţia creatoare reprezintă un real stimulent pentru Dvs., egoismul ce vă este specific vă va da serios de furcă atunci când veti dori să vă integraţi într-un grup. Cu toate că doriţi mereu să fiţi pe cont propriu, uneori nu strică să colaboraţi cu cineva care v-ar putea ajuta în ceea ce v-ati propus. Profesiile preferate ale unui Scorpion sunt legate mai ales de domeniul medical. Asta nu înseamnă că nu a-ţi putea să vă puneţi în valoare inteligenţa si perspicacitatea şi in alte meserii precum cere de detectiv, psihiatru sau psiholog, avocat, pictor, compozitor sau sculptor. Aveţi o rezistentă fizică de invidiat, ceea ce vă permite fără probleme să vă folosiţi la maximum puterea de muncă pe care o aveţi.

Nici cu sănătatea nu aveţi de furcă, aşa că aveţi toate condiţiile pentru a munci bine și a primi recompensele cuvenite. In corpul Dvs. zace o misterioasă alchimie ce vă permite să găsiţi în necazuri o impresionantă forţă de autoregenerare. Aveţi mare grijă la gestionarea gândurilor interioare care, la un moment dat, ar putea să vă dea bătăi de cap inutile, ca să nu mai vorbim de eventuale tulburări ale stării de sănătate. Ţineţi minte că cel mai mare duşman omului este, de cele mai multe ori, chiar el însuşi. Mare atenţie şi la ce mîncaţi, mai ales în perioada Sărbătorilor de iarnă. Refractar din fire la sfaturile altora, riscaţi să mâncati pe săturate orice si oriunde fără a mai ţine cont de regimul de slăbire pe care v-aţi hotărit să-l ţineţi de ceva vreme. Şi asta, pentru ce? Pentru a le face altora în ciudă? Zău, nu merită. Mâncaţi puţin şi des. Aţi uitat că vă aşteaptă un an plin de lucruri frumoase? Evitaţi excitantele şi condimentele de orice fel. Dacă după sărbători vi se pare că aţi luat prea mult în greutate, cel mai bun remediu ar fi să vă reluaţi programul zilnic de gimnastică, pe care l-aţi cam neglijat în zilele de sărbătoare. N-ar strica nici câteva ore petrecute în apa unei piscine. Cu spiritul întrepinzător şi pofta de viaţă pe care le aveţi, veţi găsi o soluţie convenabilă de a da jos kilogramele în plus acumulate.

Pe plan sentimental, toate premisele sunt create pentru a da frâu liber pasiunii nebune pe care aţi tăcut-o de la un timp încoace pentru o anumită persoană. Dragostea simţită de un Scorpion pentru un partener de sex opus nu poate avea decât următoarele atribute: pasiune puternică, exigenţă si intensitate. Bărbatul sau femeia care vă va sta alături va trebui să se obişnuiască rapid cu felul unui nativ Scorpion de a înţelege iubirea. El(ea) trebuie să înţelegă de la bun început că fidelitatea este cel mai important lucru într-o relaţie cu o persoană născută sub semnul zodiacal al Scorpionului. Uneori, Scorpionii ar trebui să renunţe la actele de gelozie „întemeiate” doar pe simple bănuieli. Partenerul(a) Dvs. de viaţă are dreptul să ştie înainte de a se implica într-o relaţie că sunteţi o persoană extrem de geloasă si de posesivă, dar şi răbdătoare până la anumite limite, pentru a lua o decizie finală în cunoştiinţă de cauză. Viaţa trăită alături de un Scorpion presupune acceptarea unui trai alături de un om căruia îi place să fie în centrul atenţiei, să fie mereu altul, să schimbe mereu câte ceva in viaţa personală a partenerului(ei) şi asumarea riscurilor unor experienţe interesante până la urmă, deşi nu lipsite de dorinţa de a renunţa de cele mai multe ori. Un nativ din Scorpion va trebui să inveţe să accepte că iubirea presupune şi durere, despărțiri, renunţări şi, uneori, chiar drame. Poate ar fi mai bine să mai lăsaţi de la Dvs. dacă vreţi să cuceriţi cu adevărat un bărbat sau o femeie. Cu un Scorpion alături, viaţa nu este niciodată simplă. Ei se contrazic până şi pe ei înşişi. Secretul nu este cel mai bun mijloc de a-ţi clădi şi menţine o relaţie. Mergeţi pe mâna comunicării si veţi vedea totul va fi mult mai uşor decât v-aţi închipuit. Oricum secretele vor ieşi până Ia urmă la iveală şi asta poate strica tot ce v-aţi chinuit să clădiţi până atunci.





SĂGETĂTOR  (22 Noiembrie – 21 Decembrie) 


Anul 2020 va fi un an în care Săgetătorii vor avea succese în tot ceea ce vor întreprinde, tenacitatea şi eforturile pe care le vor depune făcându-i să câştige pe toate planurile, iar tot ceea ce este legat de străinătate, de turism, de călătorii şi de pregătirea profesională va fi pentru ei o sursă de bucurii şi fericire.

Banii şi viaţa profesională? Săgetătorii care s-au născut între 1970 şi 1977 Işi vor cam pune singuri beţe în roate, îndoindu-se puţin de propriile puteri, dar cu grijă şi răbdare vor reuşi să se controleze. Cât despre cei care lucrează în domeniul securităţii publice, vor avea perioade deosebite se vor întâlni cu situaţii particulare, putând chiar participa la un gest eroic, ce va fi recompensat cu onoruri bine meritate.

Atuurile Săgetătorilor care îi vor ajuta în orice împrejurare vor fi umorul, reacţiile rapide instinctul care va trebui să fie ascultat, mai ales de cei născuti înainte de 1970 şi după 1977. Toţi nativii care lucrează în domeniul comunicaţiilor, jurnalismului şi literaturii vor înregistra succese importante, o călătorie în străinătate putându-se dovedi necesară pentru elaborarea unui nou plan de marketing sau pentru promovare. Oricum este sigur că străinătatea va influenţa într-un fel sau altul desfăşurarea evenimentelor din viaţa Săgetătorilor.

Dragoste? Lilith care se găseşte în Peşti _nu a fost niciodată usor de învins de către Săgetători, aceştia trecând printr-o întreagă serie de stări şi emoţii, mai ales în primele trei luni ale anului. Ei nu trebuie însă să îşi piardă speranţa, norii trebuind lăsaţi să treacă… soarele va răsări pentru ei spre vară, când va reapărea o veche dragoste, sau dimpotrivă, o nouă relaţie sentimentală, în străinătate sau cu o persoană din străinătate, lunile august, octombrie şi decembrie fiind cele mai propice acestor evenimente. Cât despre cei ce fac parte deja dintr-un cuplu, o călătorie în Europa este foarte posibilă, de asemenea, în luna august. Ei vor trebui însă să aibă grijă, deoarece cu această ocazie ar putea deveni părinţi…

Sănătate? Majoritatea nativilor născuţi în Săgetător se vor bucura pe parcursul anului care vine de o energie debordantă si de o mare putere de regenerare, dar este indicat ca ei să nu profite prea mult de ea, mai ales din ultima săptămână a anului 2019 până la începutul lunii ianuarie, în primele două săptămâni ale lunii aprilie şi din luna august până la jumătatea lunii octombrie. Marte aflat în careu cu Pluton îi poate arunca pe Săgetători în depresie sau, dimpotrivă, îi poate transforma în nişte temerari, asumându-şi astfel riscuri inutile. Este posibil ca în această perioadă Săgetătorii să fie puţin agresivi, să fie îngrijoraţi de sănătatea cuiva foarte apropiat sau să ajute pe cineva foarte apropiat să treacă printr-o perioadă dificilă.





CAPRICORN   (22 Decembrie – 20 Ianuarie)

Anul 2020 va fi foarte bun pentru nativii acestei zodii, atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional. Persoanele implicate în tranzactii care vor să se lanseze în afaceri si aceia ce lucrează în domenii ce presupun comunicarea interumană vor beneficia de un an excelent în ceea ce priveşte relatiile cu cei din jur.


La începutul anului, viaţa sentimentald a Capricornilor va cunoaşte o perioadă în care orice este posibil. Persoanele a căror activitate presupune lucrul cu publicul sau cele care doresc să intre în lumea afacerilor, precum şi cei născuţi sub semnul zodiacal al Capricornului care lucrează în domenii ca arhitectura sau au alte profesii care cer o îndemânare deosebită trebuie să se aştepte la un an 2020 bogat în evenimente pozitive. Punctul lor slab va fi încrederea prea mare în lucrurile ce par a fi stabile. Saturn, aflat în Casa a şasea, aduce o încetineală în tot ceea ce Capricornul va face, dar şi multă trăinicie. Primele luni ale anului vor fi cam anoste, dar, începând din Aprilie, Soarele va străluci şi pe strada acestuia.

Cel născut(ă) în 1970 sau după 1977 şi care lucrează în domeniul politic, al comunicării, ziariştii precum şi cei care îşi desfăşoară activitatea într-o organizaţie sportivă ori în domeniul cercetării şi în comerţ, vor fi foarte avantajaţi anul viitor, începând din luna august. Un eveniment neplăcut care a avut loc spre sfârsitul acestui an, dar peste care vor trece relativ repede, îi va întări şi mai mult pe nativii din Capricorn, astfel încât, ei pot fi aceia care îi vor ajuta şi pe ceilalţi să depăşească rapid si uşor pasa proastă în care se află. Totul va fi bine, din Aprilie.

Pe plan financiar vor face cheltuieli si investiţii ce se vor dovedi în timp, profitabile. Pe pran sentimental, mare atentie în următoarele perioade: decembrie 2019 – mijlocul lui ianuarie 2020; aprilie – mijlocul lui mai; mijlocul lui iulie – mijlocul lui octombrie

Capricornul trebuie să evite să se lase pradă impulsurilor de moment. Poziţia planetei Marte determină unele neplăceri. Prin calmul si răbdarea de care va da dovadă, cei din jur îşi vor da seama că au greşit atunci când şi-au vărsat nervii pe cine nu trebuia. Nativii din Capricorn vor avea şansa de a ajuta o persoană aflată în impas la serviciu sau o rudă apropiată care traversează o perioadă foarte dificilă. O invitaţie la nuntă sau botez le va da posibilitatea să iasă în afara oraşului. Cel angrenat(ă) într-o relaţie serioasă, ar putea lua cu el şi partenerul(a). În cazul în care este necăsătorit(ă), o delegaţie în interes de serviciu ar putea aduce surprize neaşteptate. În cursul anului viitor, capricornul va avea ocazia de a-şi însoţi soţul(ia),, prietenul(a), în călătoriile de afaceri pe care le va face sau la petrecerile la care va fi invitat(ă).

În ceea ce priveşte sănătatea, lucrurile stau în general bine, cu excepţia faptului că acest nativ riscă să contracteze câteva afecţiuni minore din cauza sensibilităţii puternice pe care o au. Cuvântul de ordine pentru nativii din Capricorn ar trebui să fie în anul 2020 „Siguranţa personală şi a celor din jur, la serviciu şi acasă, înainte de toate.” Anul viitor vor avea tendinţa de a reacţiona puţin cam târziu la ce se întâmplă în jur. Incercând să nu mai despice de prea multe ori firul în patru şi fiind o persoană care ştie ce vrea în viaţă, Capricornul va ajunge la concluzia că n-are rost să-şi piardă timpul cu atâtea interpretări date anumitor lucruri care, până la urmă s-ar putea să nici nu conteze în realizarea idealurilor pe care le are. Dacă le dă cumva târcoale timiditatea, ar fi bine ca ei să nu se lase influenţaţi de ea şi să-şi păstreze încrederea şi hotărârea iniţiale.

Nevoia de siguranţă personală este una dintre dorinţele care le vor fi îndeplinite în 2020. Dumnezeu are grijă să le aducă alături acea persoană capabilă să îi înţeleagă, să îi iubească îi respecte tot atât de mult pe cât o respectă şi ei. Încercând să se facă inţeleşi în relaţia pe care au sau care se conturează, pentru că în ziua de astăzi este greu de găsit cineva dispus să te accepte asa cum eşti. Capricornii sunt familişti convinşi, iar multora, dorinţa de a-şi întemeia o familie li se va realiza pe parcursul anului. Armonia şi întelegerea vor domni în familie în care trăieşte un nativ Capricorn. Maturitatea psihică si intelectuală la care acestia au ajuns le va da posibilitatea să-şi întărească relaţia în care sunt implicaţi, ceea ce le va da un sentiment de liniste interioară, extrem de necesară într-o lume atât de agitată. Anul pe care ne pregătim să-l întâmpinăm va oferi şi celor născuţi în Capricon destule motive pentru a considera că viaţa merită să fie trăită asa cum este.





VĂRSĂTOR  (21 Ianuarie – 19 Februarie)

Conflict de interese între profesiune si planul sentimental ? Puţin probabil, chiar dacă la început aşa pare mai ales pentru un observator super­ficial… Influenţa lui Jupiter se face din plin simţită;

Vărsătorii vor izbuti să dezamorseze toate conflic­tele făcând apel la umor, iar optimismul lor îi va „mo­lipsi” şi pe cei din jur. Din aprilie şi până în august alte calitătiIi vor ajuta pe cei născuţi în această zo­die să se evidentieze : sângele rece, cunoştinţele acu­mulate, viteza cie reacţie şi talentele de organizator şi, nu în ultimul rând, răbdarea. Vărsătorii născuti până în 1970 şi după 1986 au mari şanse de a fi promovaţi sau de a se asocia cu persoane impor­tante şi interesante. Sub acest aspect călătoriile vor fi binevenite: Vărsătorii vor avea şansa de a cu­noaşte locuri şi oameni noi, câştigând experienţă, şi nu doar în plan profesional.

Anul 2020 va fi un an al succeselor, care îi vor uimi mai ales pe cei apropiaţi, care nu odată i-au subestimat pe Vărsători, ale cărora calităţi vor fi mai evidente pentru cei „aflaţi în exterior”.

Problemele sentimentale se amestecă, sau mai exact, se îmbină, cu drumurile si călătoriile, ca­re pot genera un happy end.

Anumiţi Văr­sători vor avea de făcut o alegere între doi parteneri pentru o relatie pe termen lung, aşa că atenţie! Graba strică treaba… Activităţile sportive le vor aduce şi ele mari satisfacţii nativilor acestei zodii, care însă vor trebui să dea dovadă de multă prudenţă în prima jumătate a lui Ianuarie, în perioada aprilie-mai şi de la jumătatea lui iulie până la jumătatea lui octombrie.


„Trăiţi şi lasați-i și pe alţii să trăiască” pare a fi deviza Vărsătorilor în 2020. Ei vor şti să creeze, şi, la nevoie, chiar să impună un climat de înţelegere şi toleranţă de care vor beneficia nu numai ei, ci şi întregul lor anturaj. Ce e drept, spiritul independent al Vărsătorilor i-a contrariat, nu doar odată, pe cei din jur, cărora uneori le vine greu să înţeleagă de ce nativii acestei zodii evită căile bătute. Pentru persoanele cu.un spirit conservator, originalitatea şi înclinatia către aventură, ba chiar deschiderea către nou sunt orice, numai calităţi nu, dar Vărsătorii vor izbuti să-şi astupe urechile, asta dacă nu cumva vor izbuti să-şi impună punctul de vedere. În ciuda faptului că riscă să fie etichetaţi ca excentrici, Văr­sătorii vor izbuti să „marcheze puncte (şi incă mul­te!) tocmai datorită abordării mai puţin convenţio­nale a problemelor cu care se confruntă ei, cât si colectivul şi comunitatea din care fac parte. Cei care vor încerca „să-i pună ia ordine” pe Vărsători nu vor avea decât de pierdut, pentru că riscă să piardă o sursă nesecată de idei noi și utile.

Chiar dacă unii vor fi deranjaţi de tendinţa Vărsătorilor de a ieşi în evidenţă cu orice preţ, cu toţii vor trebui să le recunoască eficienţa şi calităţile, dintre care cea mai evidentă este solidaritatea cu cei aflaţi la nevoie. Prietenii la greu se cunosc, şi Vărsătorii vor izbuti să demonstreze acest lucru din plin, mai ales datorită supleţei, bunăvoinţei şi tole­ranţei. Aceste calitati vor fi foarte evidente la Varsătorii cu functii de raspundere, care vor fi mai interesați de viitor decât de prezent. Pentru sefii-Varsatori si pentru colectivele din subordinea lor, 2020 va fi in primul rând un an al proiectelor. Ideile vor fi considerate mai importante decât realizarile de până acum. Si, tot din aceste motive, multi Varsatori vor avea de câstigat de pe urma unei pozitii de consilier al unor factori de decizie.

Talentul de a „combina” lucrurile si de a exploata judicios resursele materiale si umane ii recomanda din plin pe Varsatori ca tehnicieni, tehnocrati si cercetatori, mai ales in domeniile de avangarda, unde lipsa lor de prejudecati se va concretiza in rezultate exceptionale. Dacă in 2020 cineva va descoperi un domeniu nou, neexplorat până acum, in mod sigur acela va fi un Varsator. Poate ca, in multe cazuri, singura recompensă va fi realizarea in sine si senzatia de a fi trait o aventura, dar până la sfârsitul anului eforturile Varsatorilor vor fi, in mod sigur, recompensate, desi nu satisfactiile materiale ii impulsioneaza in acest an.

Singura neplacere care poate veni din aceasta impetuozitate este surmenajul, si asta doar pentru ca Varsatorii isi supraestimeaza fortele, implicându-se (cu prea multa usurinta, uneori) in realizarea unor proiecte care le depășesc posibilitatile imediate. Deci nu le-ar strica Varsatorilor sa fie circumspecti atât fată de cei care le spun, „poti reusi tot ce-ti trece prin cap, nu conteaza decât sa vrei cu adevarat”, pentru ca de multe ori, acestia vor de fapt, sa „scoata castanele din foc” cu mâinile celor nascuti in aceasta zodie, cât si față de cei care le cauta, cu orice pret, noduri in papura. Acestia vor căuta, dimpotriva, sa le submineze Varsatorilor increderea in propriile lor forte sau, dimpotriva, vazând că nu reusesc vor incerca sa le strice cheful de viata cu obiectiile lor si cu problemele pe care be vor descoperi în cea mai mare parte inventate. Nu este exclus nici ca ei sa-i provoace deliberat pe nativii acestui Semn de Aer, sperând intro reactie violenta care sa-i pună intro lumina proasta in ochii cunostintelor comune (atentie, posibile conexiuni cu domeniul „incurcaturi sentimentale”) si, mai ales, al sefilor. Sau poate ca vor incerca sa creeze o atmosferă tensionată, care să-i oboseasca pe Varsatori inainte de a duce la bun sfârsit ceea ce au inceput.

Impotriva tuturor acestora, nativii acestei zodii dispun de o armă minunata: ironia. Folosita cum trebuie, ii poate ajuta pe Varsatori sa scape in mod elegant de „cautatorii de noduri in papura”, care vor sfârsi prin a cadea in propria lor capcană. Pentru aceasta, se recomanda celor nascuți sub acest Semn de Aer sa-si pastreze calmul in orice situatie, efectele unei „furturii” nefiind intotdeauna neplacute doar pentru adversari. In plus, dace vor fi pusi in situatia de a urla la lume, nervii acestora vor ceda inainte de a mai putea face cuiva rau, iar Varsatorii vor câstiga, practic, fară lupta.