joi, 2 ianuarie 2020

ZODIAC 2020 - PREVIZIUNI GENERALE PENTRU FIECARE ZODIE - ( Pești, Berbec, Taur, Gemeni ) - II



Zodiac signs symbols


Toate zodiile să fie atente pentru că acest an, considerat a fi norocos pentru un sfert din zodii, va fi cu ghinion pentru altele și vor fi afectate negativ. Să vedem, în funcție de zodie, ce ne aduce horoscopul în dragoste, bani, sănătate și noroc:







PEȘTI  (20 Februarie – 20 Martie) 


Începutul anului 2020 va un pic mai dificil pentru nativii născuţi în Peşti. Astfel, Marte aflat în careu cu Pluton, iar în opoziţie Lilith aflată în careu cu Saturn, pot reprezenta un obstacol pentru realizarea unui scop în viaţa de familie, sau pot a­vertiza asupra unui conflict de interese care va apă­rea în familie. Peştii vor avea de-a lungul anului surprize, atât pe plan profesional, cât şi pe cel social, dar vor trebui să se ferească de cei cu care lucrea­ză, ce îi pot antrena în nişte situatii nu tocmai piăcu­te, asociate cu corupţie şi imoralitate. Acest lucru îi va afecta în mod egal si pe partenerii Peştilor, care vor fi afectaţi profund de tensiunea creată în primele două săptămâni ale lunii ianuarie, din luna aprilie până în luna mai şi în sfârsit de la jumătatea lunii august la cea a lunii octombrie.

Banii şi viaţa profesionlă? Pentru cei care doresc obţinerea unui post permanet de muncă sau unul în care să joace un rol cheie, totul va fi posibil de rea­lizat, mai ales începând cu jumătatea lunii aprilie, în orice caz dorinţele realizându-se cu siguranţă în luna august. In acest caz se va putea dovedi necesară o specializare suplimentară, diplome şi recomandări, mai ales pentru Peştii care vizează un post înalt de conducere. Pentru nativii născuti între 1970 şi 1977, care doresc o autonomie profesională, aceştia vor obţine din partea unor persoane suspuse sprijinul necesar pentru a-şi îndeplini visele. Peştii în general nu sunt persoane care să caute gloria şi onorurile, puterea lor exercitându-se în culise, mai ales dacă activează în domeniul comunicaţiiior, al finantelor, al justiţiei si al securităţii. Cei implicaţi în afaceri imobiliare, de transport sau afaceri umanitare, vor primi o sumă de bani sub formă de subvenţie sau credit, care îi va ajuta să progreseze foarte mult în anul 2020.


Dragoste? Atenţie la un grad de fecunditate sporit pentru cei născuti după 1985, însă din nefericire, dacă din întâmplare o sarcină va apărea în cuplurile necă­sătorite, nu este sigur că părinţii vor rămâne uniţi în continuare. Lilith care se află în Peşti atrage dra­gostea către nativii acestei zodii, iar Jupiter în armo­nie cu Lilith la începutul a­nului poate face posibilă o relaţie cu un străin. Cât despre Peştii mai în vârstă, ei vor putea deveni bunici, mai ales în luna martie, mai şi iulie.

Sănătate, în afară de posibilităţile de „lărgire” a familiei Peştilor, menţionate mai sus, pot apărea mici probleme legate de sănă­tatea cuiva apropiat. La în­ceputul anului, Peștii vor fi ceva mai sensibili fată de bolile infecţioase, dar si faţă de cele profesionale, cum ar fi epuizarea fizică la locul de muncă pentru Peştii tineri sau pentru cei născuți între 1970 şi 1977. În ansamblu, în anul 2020, Peştii vor fi influenţaţi de viaţa sentimentală, ei trebuind să se ferească de o decepţie care le-ar putea influenţa toate activităţile ulterioare, iar nativii născuţi după 1980 vor avea resursele necesare şi suportul prietenilor pentru a înfrunta orice fel de eveniment negativ care i-ar putea afecta.





BERBEC  (21 Martie – 20 Aprilie)

2020 vă propune „cer variabil”… Un an liniştit, călduţ care va permite „berbecilor” să construiască pe baze solide. Totuşi, berbecii vor avea ocazia să analizeze în profunzime relaţiile care există în cadrul familiei sau a asociaţiei în care îşi desfăşoară activitatea. Pentru cei care lucrează în domeniul imobiliar, primăvara le rezervă o surpriză plăcută. În special nativii zodiei născuţi după 1985 au şansa unei tranzacţii interesante, poate o casă importantă sau un teren. Cât priveşte maşina şi calculatorul, aici se vor ivi mici cheltuieli cu reparaţiile. De aceea, stelele îi sfătuiesc pe berbeci să cheltuiască din timp, si fără bătaie de cap, bani pentru cumpărarea unui automobil sau să încheie o asigurare. Pentru cei născuţi între 1970-1977, astrele le rezervă o schimbare în domeniul profesiei, sau cel puţin al colegilor de muncă. Cât despre berbecii născuţi înainte de 1970 şi după 1977, Saturn le va aduce stabilitate şi avantajul responsabilităţii, fie o muncă de conducere sau o avansare, dar numai pentru nativii care lucrează în domeniul transporturilor (toate genurile), comunicaţiilor sau notariat, asigurări. Aceştia vor incheia nişte asocieri avantajoase, vor prospera în afaceri datorită unor magnifice idei… Incepând din august, este posibilă soluţionarea pe cale amiabilă a unei cauze disputate în justiţie, fie că este vorba de un partaj sau o succesiune, poate ceva care ţine de medierea între părţi aflate într-un divorţ trenant…

Dragostea? Leagă nativii Berbecului de Peşti, cel putin de la începutul anului până în aprilie într-un vals duios, şi se va întoarce să fâlfâie cu aripile graţioase de Cupidon la mijlocul lunii iulie, până în august. Lilith, steaua răului, va tine sub puterea ei malefică unele persoane dragi berbecilor, dar care se află în afara casei lor. Pentru toţi nativii zodiei, toamna aduce un val de prospeţime dragostei. În rest, mici tentaţii amoroase, poate o pasiune mai veche va fi readusă la flacără vie, în perioada iulie-octombrie.

Sănătate? Cei care sunt născuţi între 1969-1975 trebuie să-şi supravegheze apetitul din ce în ce mai mare. Kilogramele în plus le pot aduce necazuri. De aceea atenţie mărită la calitatea si cantitatea mâncării, în special în lunile ianuarie şi aprilie. Chiar şi în continuare, nativii berbec nu trebuie să abandoneze bunele obiceiuri căpătate la început de an, pentru că Jupiter intră în Leu, astfel că se pot îngrăşa peste măsură (indiferent de anul naşterii). Este posibil ca femeile native în Berbec după 1977 să se aştepte la o sarcină, începând cu luna august. Pentru cei care au venit pe lume după 1985, va fi un an cu totul deosebit, căci stelele îi vor favoriza.



TAUR   (21 Aprilie – 21 Mai)

„2020” va fi un an curcubeu, adică va aduce în viaţa nativilor zodiei „Taur” toate culorile! Luna va aduce în portofele o şansă cu totul deosebită, mai ales pentru cei născuţi înainte de 1970 sau după 1977. Munca şi banii? Saturn care guvernează aceste domenii vă este favorabil. Veţi beneficia de stabilitate în resursele financiare, şi dacă este vorba de o persoană care a cunoscut norii negri ai falimentului, aceasta are şansa unei reveniri. De graţiile stelelor vor avea norocul să beneficieze în special nativii care au venit pe lume înainte de 1970 şi după 1977, si lucrează în domeniul comunicaţiilor sau investitiilor. Pentru cei născuţi între 1970 şi 1977 Saturn va aduce câteva restrictii în proiectele ce tin de studiu, dar tot Saturn deschide perspectiva dobândirii unor burse sau promovării către forme de învăţământ superior. Cei care lucrează în marile corporaţii vor avea surpriza schimbării la nivel înalt a conducerii. Jupiter în Rac face ca, în cea de a doua parte a anului, tranzacţiile financiare să fie profitabile. Incepând cu luna august, nativii vor simţi un plus de siguranţă, financiară si profesională deopotrivă. Cei care au norocul să fie prieteni cu un Vărsător sau un Capricorn, Săgetător chiar, au ocazia să se îmbogăţească. Da, bogaţi din toate punctele de vedere!

Dragostea? Nativii Taur se vor întâlni cu dragostea adevărată si o vor recunoaşte de la prima vedere. Se va întâmpla cu prilejul unui sejur sau unei călătorii de afaceri, unde Cupidon îşi va lansa săgeţile ameţitoare si parfumate. Dar, una este iubirea, alta este oficializarea ei. Practic este o altă poveste! Se pare că persoana care va deveni stăpânul sau stăpâna visurilor taurilor este una cu o situaţie destul de neclară, fie că este căsătorită, fie că are angajamente serioase în altă parte.

Câtiva dintre tauri au ocazia să constate, din nefericire, că o poveste de prietenie a fost numai un vis amăgitor. Unii tauri se vor confrunta cu probleme ce ţin de lărgirea familiei, adică de venirea pe lume a unui nou născut.

Taurii născuţi între 1974 şi 1981 se află în pragul unei decizii vizavi de ceea ce trebuie să fie un partaj avocăţesc într-o chestiune legată de patrimoniul familiei sau sunt implicaţi într-un litigiu în care se dispută tutela unui copil… Cei născuţi după 1985 vor cunoaşte o etapă de fecunditate extraordinară şi pot împleti cu succes dragostea cu afacerile. Dragostea şi banii vor merge mână în mână, cel mai probabil fiind derularea unui proiect comun de afaceri, în care acţionarii vor fi chiar protagoniştii poveştii de dragoste. Cât despre taurii născuţi înainte de 1970, ei trebuie să se pregătească sufleteşte pentru faptul că unul dintre copii este gata să-si ia zborul din cuibul părintesc. Dar, deşi sunt gata de zbor, încă mai au nevoie de susţinerea părintească, aşadar trebuie supravegheaţi si ajutaţi.

Sanătatea? În ansamblu, nativii Taurului se pot bucura de o bună stare de sănătate, dar există unele probleme pentru cei născuţi în cel de al patrulea decan. Ei sunt expuşi unor probleme care se rezolvă pe cale chirurgicală. Cei care au probleme cardiace trebuie să se menajeze. Pentru cei născuţi între 1970 şi 1977, copiii sunt cei care le vor crea probleme, din cauza unor tulburări ce ţin de echilibrul psihic. Pentru nativii zodiei care au venit pe lume între 1959 şi 1965 sau după 1985, pericolele în materie de sănătate vin din cauza unei alimentaţii excesive. De asemenea, trebuie să fie atenţi să nu conducă automobilul după ce au consumat alcool, căci pericolul unui accident pluteşte în aer.





GEMENI  (22 Mai – 21 Iunie)

Şansa este de partea Gemenilor în anul 2020. Jupiter se plasează într-o conjunctură favorabilă pentru ei, pe de o parte, şi, pe de altă parte, cei născuţi înainte de anul 1970 vor avea o imensă şansă de a recupera un bun pierdut sau vor avea câştig de cauză în urma unei reclamaţii, obţinând în sfârşit dreptate. Pluton în Casa 7 va proteja căsătoria Gemenilor care vor avea probleme la începutul anului. Pentru aceştia, o mare şansă de a ieşi din impas va aduce luna august.

Să vedem care vor fi atuurile Gemenilor în ceea ce priveşte munca şi banii. In primul rând, vor trebui să aibă grijă de modul de a ajunge la fondul lucrurilor, de a schimba informaţii cu cei din jur, de a trage foloase din spiritul lor de a se autodepăşi. Pluton în Casa 7 va face ca orice întreprind să le deschidă orice poartă, le va aduce putere, însă pentru aceasta trebuie să fie vigilenţi în ce priveşte imprevizibilul. Pentru cei care nu se pot sprijini pe nici un ajutor solid va fi nevoie de ceva prudenţă în plus. Gemenii se vor putea asocia cu oameni puternici şi bine organizaţi. Sectoarele în care vor realiza succese vor comunicaţii, învăţământ, creaţia sub toate aspectele (publicitate, literatură, artă, modă, cinema, televiziune, radio). In unele cazuri, angajaţii, sau unii dintre angajati, vor putea deveni asociaţi. Pentru cei car sunt în functii de conducere, astrele vor fi foarte darnice, ei putând asigura securitatea angajaţilor sub toate aspectele si dezvolta un sentiment de incredere de mândrie în sânul grupului de subalterni. Munca în domeniul alimentaţiei, turismului, administrativ va fi mai profitabilă pentru cei născuţi după anul 1985, cei care caută de lucru vor găsi destul de repede. Incepând din luna august, cei născuţi înainte de 1970 vor putea profita de o şansă extraordinară, iar aceasta va surâde şi partenerilor lor, asociaţi sau persoane iubite.

In ceea ce priveşte dragostea, sfârşitul anului 2019 şi inceputul anului 2020 le va cere gemenilor prudenţă. Lilith va fi în cuadratură cu semnul lor solar până la sfârşitul Iui martie şi va reveni în această poziţie de la jumătatea lunii iulie până la sfârşitul lui august, pentru cei născuţi în al treilea decan. Dar, incepând cu luna august, Gemenii vor simţi, în fine, nevoia să se angajeze într-o relaţie şi să-şi asume toate responsabilităţile. Gemenii născuţi înainte de 1970 şi după 1985 vor deveni mai maturi şi mai stabili. Gemenii care caută un prieten (prietenă) vor avea şansa de partea lor, având parte de un complice care îi va ajuta. Cei care au deja partener vor beneficia de un sprijin mutual. Anul 2020 le va servi Gemenilor pentru clarificarea şi stabilizarea vieţii lor afective. Relaţiile cu Scorpionii, Săgetătorii, Berbecii, Balanţele, Capricornii, Vărsătorii, străinii sau cei ce locuiesc în afara oraşului lor le vor fi benefice, mai ales începând din luna aprilie şi mai mult după luna august.

In ceea ce priveste sănătatea, din cauza faptului că anul 2020 va debuta cu poziţionarea lui Marte în Peşti, în cuadratură cu Pluton, va fi nevoie de prudenţă şi de prevenirea oricăror riscuri. Saturn în semnul lor de nastere poate da uneori senzaţie de oboseală şi ochii lor vor avea nevoie să fie protejaţi, dacă sunt născuţi între 1971 şi 1977. Pentru partenerii de viaţă, în special, va fi nevoie de mai bună aerisire, hrană de calitate. Gemenii care vor avea parte de o aventură vor avea nevoie de prudenţă, cu precădere cei născuţi între anii 1970 şi 1977, mai ales în perioada decembrie 2019 şi până în primele zile din Februarie 2020.



sursa

https://www.astrology-zodiac-signs.com/horoscope/scorpio/2020/