joi, 2 ianuarie 2020

ZODIAC 2020 - PREVIZIUNI GENERALE PENTRU FIECARE ZODIE - ( Rac, Leu, Fecioară, Balanţă ) - III


Zodiac signs symbols


Toate zodiile să fie atente pentru că acest an, considerat a fi norocos pentru un sfert din zodii, va fi cu ghinion pentru altele și vor fi afectate negativ. Să vedem, în funcție de zodie, ce ne aduce horoscopul în dragoste, bani, sănătate și noroc:








RAC  (22 Iunie – 23 Iulie) 



Racii născuţi înainte de 1985 vor avea mari satisfacţii din partea copiilor şi în sfera intelectuală, iar cei singuri îşi vor găsi, probabil, sufletul-pereche. De asemenea, relaţiile cu colegii, partenerii de afaceri si prietenii vor fi cât se poate de bune si profitabile pentru toată lumea. Cei născuţi înainte de 1970 si după 1986 vor trebui să-si asume noi responsabilităţi dar şi satisfacţiile vor fi mai multe şi mai mari, mai ales în ceea ce priveşte câştigurile. Dacă vor sti să acorde atenţia cuvenită imaginii lor publice, mai ales din septembrie încolo, Racii vor izbuti să-şi facă noi cunoştinţe şi relatii, perspective promitătoare, deschizindu-se astfel în faţa lor.

Se poate spune că 2020 va fi un an în care Racii vor străluci în societate, fiind predestinaţi să se afle în centrul atenţiei celor care se ocupă de rubricile de cronică mondenă, scrise sau… nu tocmai oficiale. Nativii le vor da acestora mult „de lucru”, mai ales unora care, în lipsă de realizări proprii, preferă să le „monitorizeze” pe ale altora. Există însă aici şi o „parte plină a paharului”, pentru că Racii vor avea parte de succes pe mai multe planuri. Cei născuţi în perioada 1970-1977 şi parţial cei nascuţi după 1985 vor trebui să „transpire” ceva mai mult decât ceilalţi Raci pentru a-şi pune proiectele în practică, dar eforturile lor nu vor fi deloc zadarnice, dimpotrivă!

Nativii acestei zodii îsi vor revizui de multe ori modul de lucru si modalitătile de abordare a problemelor cu care se confruntă, asta însă nu pentru că le-o cere (şi cu atât mai puţin pentru că le-o ordonă) cineva, ci pentru că aşa simt ei nevoia. Pe scurt, 2020 va fi un an în care Racii vor fi perfecţionişti. Există aici şi un mic pericol: dând prea multă atenţie detaliilor, ei ar putea neglija problemele în ansamblul lor, sau cel puţin anumite implicaţii ale acestora. Nu pentru multă vreme, însă, de fiecare dată, o „scurtătură” va pune pe nativii acestui Semn de Apă pe drumul cel bun, şi nu numai pe ei, pentru că Racii vor fi, de multe ori, cei care îi vor opri (poate chiar pe ultima sută de metri) pe cei apropiaţi să facă vreo prostie, gafă sau chiar un gest ireparabil. Reciproca este însă valabilă şi ea, iar de aici rezultă că nativii acestei zodii vor trebui să acorde o atenţie sporită lucrului în echipă. Şi pentru că tot am ajuns la acest capitol, e de dorit ca Racii, care îşi vor face, cum am mai spus, multe cunoştinţe noi, să se bazeze „la greu” (ceea ce inseamnă şi pentru punerea în practică a unor proiecte ambiţioase) pe prietenii vechi, de care pot ti siguri în orice împrejurare. De asemenea, trebuie evitată tendinta de a grăbi rezolvarea unor probleme sau abordarea lor prematură întotdeauna trebuie aşteptat momentul potrivit. Şi, cu puţin efort, Racii ar putea izbuti si să se afle la locul potrivit în acel moment, mai ales că Jupiter aflat in semnul lor zodiacal, nativii au toate şansele de a-şi găsi protectori puternici, care îi vor ajuta să promoveze în plan social.

Există însă si domenii în care Racii vor  trebui să fie ceva mai prudenţi decât până acum, şi anume cei profesional (unde trebuie să se ferească de decizii pripite) şi sănătatea. Nu este cu totul exclus ca bunele intentii ale nativilor acestui Semn de Apă să fie, uneori, greşit înţelese, dar, cu un plus de efort la capitolul „tact şi diplomaţie”, reuşita va fi a lor. Poate că unele lucruri vor trebui refăcute, dar asta va avea drept consecinţă micşorarea diferenţelor dintre proiecte şi rezultate.

În 2020, Racii vor avea mare nevoie de încurajare si poate că ar face mai bine să stea mai departe de cei obişnuiţi să le „caute nod în papură” (lor şi celor apropiaţi).

In aceeaşi ordine de idei, un plus de ambiţie şi de hotărâre nu are de ce să le strice nativilor acestei zodii, mai ales în plan profesional, unde se pare că le-ar trebui ceva mai multă inifiativă. Şi atenţie acasă, unde Racii ar putea fi mult prea uşor puşi în faţa faptului împlinit!

Satisfacţii deosebite (şi fără prea mult efort) vor obţine acei Raci ale căror profesiuni sunt legate de artă şi estetică (decoratori, artişti plastici sau comercianţi de obiecte de artă) sau de tot ce e vechi: istorie, arheologie, geologie.





LEU  (24 Iulie – 23 August) 


Anul 2020 le propune Leilor o reîntoarcere la iubire, la stabilirea unor legături durabile si le oferă posibilitatea de a regăsi un prieten sau a unei rude pierdute. Lumea copiilor, a creaţiei, lumea comunicaţillor îi vor fascina şi îi vor face utili, mai ales începând din luna august. Leii născuţi între anii 1970 şi 1977 trebuie să evite să facă datorii.

In ceea ce priveşte munca şi banii, unele dintre proiectele lor vor fi mai greu de realizat din lipsă de credite şi din cauza unor întârzieri, dar dacă vor obţine ajutorul unor apropiati, dacă nu vor acţiona singuri, dacă vor avea un plan bun, vor duce totul cu bine la bun sfârşit. Leii născuţi înainte de 1970 şi după 1977 vor avea parte de noroc, începând cu luna august. Unele dintre proiectele lor se vor realiza mai greu, dar începând din august, totul va merge mai uşor. Inceputul de an este mai greu în caz că trebuie să obţină un permis de conducere, examene sau că trebuie să obţină o autorizaţie. Vor constata că apar unele obstacole, dar până la urmă vor reuşi să le surmonteze. Dacă sunt angajaţi la stat, Leii trebuie să fie prudenţi, fiindcă există persoane ce vor să-i corupă. In caz că vor să-şi apere drepturile, trebuie să se asigure că au toate atuurile necesare. In materie de dragoste, începutul anului nu promite mari schimbări, chiar dacă trebuie să-şi facă ordine în sentimente, mai ales dacă au suferit esecuri în ultimele luni. Incepând din luna aprilie, apar momente mai bune, urmate însă de ezitări între mai şi august. Va trebui ca o persoană să se elibereze de ceva. Incepând din luna august, toate speranţele sunt permise. Leii îşi vor putea face toate proiectele pe care le doresc. August, octombrie si decembrie le vor da multe şanse si fecunditate. Jupiter îi va aduce „la locul cuvenit”. Mulţi Lei vor putea deveni părinţi sau bunici. Va fi un an bun pentru călătorii. Leii căsătoriţi vor trece printr-o perioadă mai dificilă la începutul anului, dar totul va fi trecut cu bine.

In ceea ce priveşte sănătatea, în anul 2020, Leii trebuie să fie prudenţi, mai ales până în luna august. Să evite excesele alimentare si excesele de băutură. Dar, începând cu luna august, îşi vor reîncărca bateriile. Magnetismul şi energia lor vor fi din ce în ce mai bune. Intre martie si iunie trebuie să fie mai prudenţi în exercitarea profesiei.

Li se recomandă Leilor să evite excesul de carne şi de alcool şi orice risc legat de tensiunea arterială. Trebuie să bea sucuri de fructe proaspete, de portocală şi grepfruit, să mănânce fructe uscate, care conţin zahăr natural, aliment energetic de care are mare nevoie. Trebuie să nu le lipsească usturoiul, care are un efect hipotensiv. Să mănânce măsline, morcovi, foarte buni pentru vedere, roşii, sfeclă roşie, grâu încolţit cereale; Sportul este un excelent mijloc de a străluci, utilizând eficace energia debordată a Leilor.

Ei sunt adesea axaţi pe competiţie, vor să reuşească si să se impună. Yoga este de asemenea benefică pentru Lei, excelentă pentru sistemul nervos şi recuperarea energiei.

De asemenea, Leii fac orice pentru a se face iubiţi. Când sunt îndrăgostiţi, sunt capabili de o mare generozitate de cea mai mare sinceritate, de mari eforturi, deoarece au nevoie ca partenerul (partenera) să-i considere unici, excepţionali, de neînlocuit. Insă le este greu să se adapteze cu alţii şi cu o anumită persoană, în special. Trebuie ca partenerul (partenera) să dea dovadă de multă elasticitate, pentru a-i ajuta să se adapteze. În plus, ca orice actori cum sunt Leii, au nevoie de un public mereu disponibil. Si ce public este mai constant disponibil decât persoanele cu care işi împart existenţa.






FECIOARĂ   (24 August – 23 Septembrie)


Acest an va fi cel al reconcilierilor, fiind extrem de favorabil rezolvării unor tensiuni familale mai vechi. De asemenea, este posibil ca nativii acestei zodii să reîntâlnească prieteni vechi cu care nu se mai văzuseră de ani şi ani de zile. Reluarea legăturilor cu prietenii „pierduţi” este extrem de probabilă în cazul Fecioarelor născute în perioada 1970-1977. Planeta Jupiter va incita nativii acestei zodii să demareze proiecte interesante, încă de la începutul anului şi face probabilă o sarcină în anturaj, sau chiar în familie.

Acest an va fi extrem de favorabil si din punct de vedere profesional. Fecioarele se vor afla într-o perioadă în care, cu puţină atenţie, ar putea să obţină o promovare importantă. Domeniile în care nativii acestei zodii pot înregistra succese deosebite sunt: afaceri imobiliare, IT şi orice gen de afacere familială. De asemenea, este indicat ca nativii din Fecioară să intre în orice afacere în domeniul arhitecturii, bancar, justiţie, pentru că, datorită noilor legăturii astfel create, vor putea să promoveze profesional foarte mult. Planeta Saturn le va proteja pe Fecioare tot acest an şi le va ajuta să obţină o funcţie importantă şi chiar una de conducere. In ceea ce priveşte viaţa afectivă, în cazul în care nativii din Fecioară se află în căutarea unui partener de viaţă, ei vor trebui să facă unele compromisuri. Este posibil ca femeia/bărbatul vieţii sale să aibă un copil dintr-o altă căsătorie de care trebuie să aibă grijă, sau alte obligaţii de acest fel. Dacă nativii acestei zodii şi-au creat deja o familie, acest an le va fi favorabil să rezolve o serie de tensiuni ce s-au adunat de-a lungul timpului.

Fecioarele născute înainte de 1970 îşi vor vedea copiii, acum adulţi, gata să ia viaţa în piept pe cont propriu. Aceasta va duce la o multitudine de sentimente si trăiri, care, până la urmă, vor fi de satisfacţie. Insă, nativii din Fecioară trebuie să acorde foarte multă atenţie vieţii de cuplu, pentru că dacă nu vor reuşi să rezerve zilnic timp pentru partenerul de viaţă, ar putea ajunge la un moment de criză. De aceea este bine ca în fiecare zi, Fecioarele să se gândescă cum ar putea petrece câteva clipe valoroase alături de partener. Există riscul ca neglijenţa să lase loc trădării.

In ceea ce priveşte sănătatea, Fecioarele se vor bucura de un an bun, fiind expuşi doar la răniri superficiale, poate chiar la locul de muncă. De asemenea, nativii acestei zodii se vor confrunta cu perioade tensionate şi stresante, de aceea este bine să găsească o modalitate de relaxare şi de detensionare, cel mai indicat fiind să încerce să le caute în sânul familiei sau prin activităţi realizate cu prieteni apropiaţi.






Începutul anului 2020 va fi favorabil nativilor din Balanţă, mai ales celor născuţi după anul 1985, astfel că aceştia vor „inregistra succese pe plan afectiv si profesional. Pentru a reuşi în plan afectiv, Balanţele trebuie să aibă răbdare şi să nu forţeze lucrurile. Este posibil ca această persoană să fie întâlnită la locul de muncă si o relaţie de prietenie să se transforme treptat într-o adevărată poveste de dragoste.

Călătorii şi bani? Pe durata întregului an, nativii din Balanţă vor avea numeroase prilejuri de a călătorii. Afacerile în domeniul trasportului, al creaţiei, turismului, comerţului internaţional vor fi de asemenea favorizate de astre.

In luna august, Balanţele se vor bucura de realizări profesionale, işi vor schimba locul de muncă sau chiar vor fi promovate. Iar dacă nativii acestei zodii vor fi dechişi schimbărilor, dacă îşi vor lărgi cercul de prieteni si dacă vor căuta să-şi cunoască mai bine colegii de la serviciu, vor avea parte de foarte multe surprize plăcute. În prima jumătate a anului, Balanţele nu vor avea prea mult timp pentru viaţa sentimentală sau pur şi simplu vor neglija acest aspect. De asemenea, este posibil ca nativii din Balanţă să fie tentaţi să se implice într-o relatie amoroasă la locul de muncă, însă trebuie să aibă grijă ca aceasta să nu creeze un conflict de interese. In aprilie, un prieten sau un membru al familiei va avea nevoie de ajutorul Balanţelor, care trebuie să se bazeze pe intuiţie pentru a le da cele mai bune sfaturi. O relaţie de prietenie ce va începe în primăvară este posibil să se transforme până în august într-o furtunoasă relaţie de dragoste.

Lunile aprilie, august, octombrie si decembrie sunt favorabile căsătoriei, persoanele necăsătorite putând să pună bazele unei familii, iar cele care deja sunt „căsătorite vor cunoaste un nou început în relaţia lor. In acelaşi timp, Balanţele vor relua legăturile cu membrii ai familiei pe care nu i-au văzut de mult timp. De asemenea, o sarcină sau o adopţie sunt favorizate de astre în aprilie, august – octombrie şi decembrie. In ceea ce priveşte problemele de sănătate, Balanţele născute în perioada 1979-1985 ar putea avea probleme cu spatele din cauza unui efort excesiv sau al poziţiei incorecte. De asemnea, este posibil ca nativii acestei zodii să fie chemaţi la patul unei rude apropiate ce se va îmbolnăvi. In cazul în care Balanţele vor călători, este indicat să aibă grijă de calitatea hranei si a apei pe care o consumă, fiind expuse la toxiifecţii alimetare. Astfel că, dacă nativii acestei zodii se vor deplasa în locuri „exotice”, este bine să se asigure că şi-au făcut toate vaccinurile necesare. In acest an Balanţele vor avea nevoie mai mult ca niciodată să fie ascultate, înţelese şi apreciate.

Nativii din Balanţă sunt persoane cu care este deosebit de plăcut să trăieşti, dar doar atunci când le răspunzi cerinţelor şi le creezi un mediu familial de care au nevoie: cald, plin de atenţie şi iubire. Este adevărat că Balanţele nu excelează în a fi fideli, însă aventurile acestora sunt motivate doar de dorinţa de schimbare sau de o decepţie pe care au suferit-o din partea partenerului. Totuşi, în general, Balanţele preferă să rămână fidele partenerului de viaţă, cerând însă acelaşi lucru din partea acestuia.


sursa