vineri, 29 mai 2020

ROȘII UMPLUTE CU CARNE DE PUI (piept de pui)


https://img0.liveinternet.ru/images/attach/d/2/151/905/151905396_mwrjBbVZZj0.jpg




INGREDIENTE:

• Roșii - 5-6 buc.
• Piept de pui - 200 g
• maioneză - 3 lingurițe. l.
• Brânză tare - 100 g
• Sare - după gust
• Ardei - după gust
 


MOD  DE  PREPARARE :


1. Roșiile se aleg mici și tari, astfel încât în ​​procesul de coacere să nu se transforme în terci.

2. Clătiți și uscați pieptul de pui, tăiați-l în bucăți mici cu un cuțit ascuțit.
Prăjiți pieptul de pui tocat într-o tigaie, presărat cu sare și piper, până se rumenesc toate bucățelele de carne.

3. La roșii, tăiați partea superioară și îndepărtați ușor miezul cu o linguriță.
Nu aruncați pulpa unei roșii, veți putea face un sos minunat pentru carne - adăugați doar condimentele preferate, usturoiul, sarea - și puneți totul într-o cratiță pe aragaz, la foc mic!

4. Umpleți roșiile cu pieptul prăjit.

5. Deasupra, puneți ½ linguriță de maioneză (cât mai puțin posibil, în funcție de mărimea tomatei) și se presară cu multă brânză rasă pe o răzătoare fină.

6. Coaceți roșiile la cuptor timp de 15-20 de minute la o temperatură de 180–200 ºC.
Poftă bună!



https://www.thecookierookie.com/wp-content/uploads/2018/11/cheesy-stuffed-tomatoes-recipe-9-of-11.jpg